LET OP

U kijkt op de verouderde website van "Ons Huis van de Wijk". Wij zijn verhuisd naar wijkhuis "de Haard". Deze website is niet meer bijgewerkt. 

*************************************************************************************

Medewerkers

Alle medewerkers in Ons Huis van de Wijk zijn vrijwilligers. Ze zetten zich belangeloos in om u buurthuis een gezellige en warme plek in de wijk te laten zijn. In Ons huis bepalen de gebruikers wat er wel of niet gebeurt. Omdat deze grote (en groeiende) groep te groot is voor dagelijkse beslissingen is er een kernteam samengesteld. Dit team vrijwilligers staat tot uw beschikking: 

ANTON
Anton is de bedenker, oprichter, geestelijk vader en kartrekker van Ons Huis van de Wijk. Zijn credo is "Geef ons koffie en ruimte, de rest regelen we zelf wel!" En dat heeft 'ie  gedaan. Ons Huis van de Wijk heeft hij binnen een jaar opgericht, ingericht, en toegelicht bij vele welzijns organisaties en gemeentes. Anton verzorgt de lijm om alles bij elkaar te houden, en de olie om alles toch te laten draaien.

TRUDY
Trudy is de drijvende kracht achter Anton. Als mede initiatiefneemster en goede collega van Anton is ze vanaf het eerste uur betrokken bij Ons Huis van de wijk. Zij is verantwoordelijk voor de inrichting en aankleding van Ons Huis van de wijk. Ze ondersteunt nieuwe initiatieven met raad en daad, en stuurt tussendoor de huishouding en het onderhoudteam met strakke hand aan.

DINY

Voor alle verf en creatieve uitspattingen kun je bij Diny terecht. Ze beheert de Crea-ruimte en helpt mensen met het verzinnen en uitvoeren van creatieve ideeën. Daarnaast vervult ze alle mogelijke hand en spandiensten in en voor Ons huis van de Wijk. Doe-het-zelven is DInY op het lijf geschreven.

Als hof-dame heeft Diny ook in de tuin voet aan de grond gekregen. Onder haar leiding begint de tuin te groeien.

ZAHIDE

Handwerken en koken, wat een combi. Iedereen (m/v) die van haken en/of breien houdt kan bij Zahide terecht. Of je net begint, of al in staat bent om de sterren van de hemel te breien, Zahide kan je ter zijde staan. Mocht je willen blijven lunchen dan zorgt ze vaak voor soep. Naast al deze kwaliteiten heeft ze ook nog oog voor het schoonhouden van ons huis... Als Zahide je vraagt iets schoon te maken, dan doe je dat! punt!

HERMAN

Werkplaats beheer en computer freak (inderdaad, uw webmaster). Wat kan/mag ik van mezelf vertellen...

 

 

 

                                                                                      ...Een man van weinig woorden.


Naast het kernteam zijn er natuurlijk nog veel meer wijkbewoners / vrijwilligers betrokken bij Ons Huis van de Wijk. Vele dragen anoniem bij aan het succes van Ons Huis van de Wijk, maar sommige willen we toch even voorstellen:

THEO

Theo techneut. Da's natuurlijk niet z'n echte naam, maar door zijn twee rechterhanden is het wel de naam die hem toekomt. Hij is het bewijs dat ook mensen die niet in de Ruwaard wonen zich hier ook prima thuis kunnen voelen. 

ALEX

Gastheer Alex. Zorgt voor rust en voor koffie en/of thee. Echter gaat achter die rust een waar koekkie-monster schuil. Wilt u dus uw kopje koffie aanvullen met een koekje, vraag 't hem gerust. 

bijgewerkt 27-5-2019